x تبلیغات
سبک زندگی

معرفی کتاب های پرفروش جوجو میز که ارزش خواندن را دارند

 

«یک به علاوه یک» اثر «جوجو مویز»

untitled-1

«”جسیکا توماس” بهترین کارش را از دست داد، نه برای دزدیدن یک لنگه گوشواره‌ی برلیان، برعکس، چون آن را ندزدید؛ واین طنز روزگار لحظه‌ای از ذهنش دور نمی‌شد.»

جملات شروع کننده‌ی یک رمان همیشه جملات مهمی هستند. در واقع شروع رمان می‌تواند به ما بگوید که آن را چطور بخوانیم. راوی و لحن داستان از همین جملات قابل تشخیص هستند. از همین جمله‌ی رمان می‌توان فهمید که در این رمان نیز مثل باقی رمان‌های «مویز» شخصیت اصلی یک زن است. زنی به نام «جسیکا». دومین چیزی که در این مورد مشهود است، این نکته است که مطابق سنت داستان‌های دیگر مویز در این رمان نیز شخصیت اصلی درگیر مشکلات برای ادامه‌ی زندگی خود است. «جس توماس» به سختی روزگار می‌گذراند و رمان نیز با ماجرای از دست رفتن شغلش شروع می‌شود‌. «نیکلاس» نیز نام مردی است که درگیر اشتباه خود شده است و از این نظر یک شکست خورده محسوب خواهد شد. همین دو شخصیت اصلی برای «مویز» کافیست تا دنیای عاشقانه و البته غم انگیز پیرامون‌شان را روایت کند. «مویز» در جواب این سوال که «هیچوقت پیش آمده موقع نوشتن خودتان به گریه بیفتید؟» گفته است: «همیشه! اگر خودم موقع نوشتن یک صحنه حساس و پر هیجان به گریه نیفتم، می‌فهمم صحنه را به‌خوبی پردازش نکرده‌ام. هر وقت می‌خواهم در خواننده هنگام خواندن، حسی بر انگیخته شود، اول از همه این حس باید در خودم برانگیخته شود. اگر این اتفاق بیافتد. میفهمم از عهده‌ی کار برآمده‌ام. این روش من برای ارزیابی نوشته‌هایم است.» ‌

«من پیش از تو» اثر «جوجو مویز»

594119_7cnzpp6v

«وقتی ناخواسته به یک زندگی کاملا جدید رانده می شوی – یا بهتر است بگوییم به زور به زندگی فرد دیگری تحمیل می‌شوی و تماشاچی لحظات زندگی‌اش می‌شوی-کارت به جایی می‌کشد که با خودت فکر کنی واقعا چه کسی هستی. یا از نظر دیگران چه جور آدمی هستی»

کتاب رمان من پیش از تو جوجو مویز جزو پرفروش‌ترین رمان ماه‌های اخیر کشور شده است. «من پیش از تو» در ۲۰۱۲ در جهان منتشر شد. این رمان سال گذشته در ایران ترجمه شد و بلافاصله به آمار فروش خوبی دست پیدا کرد. رمان، داستانی را در مورد یک پرستار به نام «لوییزا» روایت می‌کند که در روند شغلی‌اش‌ به بیمار خود، «ویل» علاقه‌مند می‌شود. داستان علاوه بر اینکه به فراز و نشیب‌های رابطه‌ی این دو می‌پردازد، به نوعی نقد مثبتی بر «دیگنیتاس» نیز محسوب می‌شود. «دیگنیتاس»، در واقع نام بنیادی متشکل از پزشکان و پرستاران حرفه‌ای‌ است که کمک می‌کند تا کسانی که بیماری لاعلاجی دارند، بتوانند با میل خودشان، خود را از بین ببرند. این نوع داستان عاشقانه قبلا در ادبیات معاصر نیز به وفور دیده شده است. مهمترین مثال برای این نمونه از داستان، رمان «بیمار انگلیسی» اثر «مایکل اونداجی» است که آن کتاب هم از رمان‌های مشهور دهه نود به‌حساب می‌آید. جالب اینجاست از هر دوی این رمان‌ها نیز اقتباس سینمایی صورت گرفته است. با این تفاوت که اقتباس سینمایی «بیمار انگلیسی» به فیلمی مشهور با کارگردانی، «مینگلا» و بازی «بینوش» تبدیل شد اما فیلم اقتباس شده از رمان «من پیش از تو» که با کارگردانی «تیا شروک» و بازی «امیلی کلارک» همراه بود، نتوانست نظر منتقدان را به خود جلب کند.

منبع: دیجی کالا مگ

3 پهباد نوآورانه که ساعت ها در هوا می ماند

 پهپادها بسیار پرطرفدار هستند. یکی از مواردی که طرفداران این گجت‌ها چندان از آن دل خوشی ندارند، حداکثر زمان پرواز این وسایل است. در حال حاضر، میانگین زمان پهپاد های مصرفی چیزی حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه است. اما باید خاطرنشان کنیم که در زمینه‌ی پهپادها شاهد تنوع گسترده‌ای هستیم، تنوعی که باعث شده برخی از آن‌ها بتوانند بر این محدودیت‌ها غلبه کنند و ساعت‌ها در هوا باقی بمانند. همچنین از روی آنها انواع هواپیما، هلیکوپتر اسباب بازی و کوادکوپر را بسازند. در ادامه به مواردی که موفق به غلبه بر این محدودیت شده‌اند یا در آینده خواهند شد، می‌پردازیم. البته باید خاطرنشان کنیم که در این مطلب به پهپادهای نظامی که در حال فعالیت هستند، اشاره نمی‌کنیم.

پهپاد هیبریدی

هرچند بیشتر پهپادهای مصرفی مدت زیادی در هوا نمی‌مانند، اما باید بگوییم که یک شرکت اسپانیایی موفق به ساخت یک پهپاد‌ هیبریدی شده که می‌تواند ۴ ساعت و ۴۰ دقیقه در هوا بماند. این پهپاد Hybrix.20 نام دارد و به لطف بهره‌گیری از موتور سوختی-برقی، این شرکت موفق به ساخت چنین وسیله‌ای شده است. این پهپاد از یک موتور احتراق و یک ژنراتور برای شارژ باتری در حین پرواز بهره می‌برد.

 

مدیرعامل شرکت Quaternium در همین زمینه می‌گوید: «فناوری هیبریدی پتانسیل زیادی برای پهپادها دارد و ما معتقدیم که نبرد هیبریدی تازه در مراحل اولیه خود قرار دارد و به‌زودی شاهد نتایج شگفت‌انگیزتری خواهیم بود.»

پهپاد خورشیدی

پهپادهایی که مدت زیادی در هوا می‌مانند، می‌توانند تا حد زیادی از انرژی خورشیدی بهره‌مند شوند. مهندسان و کارکنان شرکت ایرباس با بهره‌گیری از این ایده، پهپاد Zephyr S را ساختند که در ژوئیه ۲۰۱۸ توانست رکورد طولانی‌ترین پرواز پیوسته را بشکند. در اولین تلاش این پهپاد، موفق شد ۲۵ روز و ۲۳ ساعت و ۵۷ دقیقه در هوا باقی بماند. انرژی این پهپاد هم از طریق نور خورشید تأمین می‌شد. در شب هم با استفاده از انرژی ذخیره‌شده در طول روز، این پهپاد همچنان به پرواز خود ادامه می‌داد. مجموع طول هر دو بال این هواپیما ۲۵ متر بود و در هنگام پرواز عمدتا در ارتفاع ۷۰ هزار پایی حرکت می‌کرد.

پهپاد گازوئیلی

 

سال گذشته، پهپاد Vanilla Aircraft’s VA001 که مجهز به موتور گازوئیلی بود، موفق شد رکورد بیشترین زمان پرواز مربوط به موتور سوختی را ثبت کند. این پهپاد موفق شد پنج روز و یک ساعت و ۲۴ دقیقه در هوا باقی بماند. نکته‌ی بسیار جالب‌توجه در مورد این پهپاد این است که حتی بعد از فرود، برای سه روز پرواز دیگر هم سوخت داشت.

تهویه هوا به بهترین شکل با دستگاه تولید شرکت سامسونگ در سال 2017

 شرکت سامسونگ الکترونیکس حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) امروز دستگاه تهیه هوای دیواری Wind-Free خود را در همایش منا در سنگاپور رونمایی کرد که اولین دستگاه در این رده است که تاکنون جایزه نوآوری را به خود اختصاص داده است. نمونه ایستاده این دستگاه در کره جنوبی بسیار موفق بود. دستگاه تهویه هوای مدل AR9500M  دارای فناوری سرمایشی انحصاری سامسونگ به نام Wind-Free است که هوای خنک و صرفه‌جویی در مصرف برق را بدون ایجاد باد سرد ناخوشایند، فراهم می‌کند و در فروشگاه های اینترنتی و آنلاین معتبر قابل خریداری است.

جورجز برکات، مدیر منطقه‌ای بخش لوازم خانگی دیجیتال شرکت سامسونگ در حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا، می‌گوید:«در منطقه‌ای که زمان زیادی را در فضاهای بسته سپری می‌کنیم، یک سیستم خنک‌کننده کارآمد می‌تواند تا حد زیادی روش زندگی شما را بهینه کند. توانایی‌های انقلابی تهویه هوای سیستم AR9500M تضمین می‌کند که مشتریان دیگر نیازی به کنار آمدن با هوای سرد و ناراحت‌کننده نخواهند داشت و از کاهش هزینه برق در خانه‌هایشان سود خواهند برد.»

مدل AR9500M با استفاده از روش سرمایشی Wind-Free دمای مناسب در اتاق را حفظ می‌کند که در آن هوای سرد، از طریق ۲۱ هزار سوراخ ریز عبور هوا، در اتاق پراکنده می‌شود. این سیستم سرمایش دو مرحله دارد که در مرحله اول یعنی «حالت سرمایش سریع» دمای اتاق را پایین می‌آورد و وقتی به دمای دلخواه رسید، حالت «هوای پایدار» همان دما را حفظ می‌کند. این روش باعث صرفه‌جویی در مصرف برق تا ۷۲ درصد در مقایسه با حالت «سرمایش سریع» می‌شود.

Wind-Free Air Conditioner 2

موتور مدل AR9500M با استفاده از یک مبدل دیجیتالی هشت پله‌ای مجهز به فناوری تقویت قدرت، موجب می‌شود تغییرات گشتاور کاهش پیدا کند که به این ترتیب انرژی کلی لازم کاهش یافته و زمان لازم برای رسیدن کمپرسور به حداکثر سرعت کمتر می‌شود.

همچنین مدل AR9500M مجهز به وای‌فای است که امکان کنترل آن از هر مکانی را با استفاده از اپلیکیشن Smart Home سامسونگ فراهم می‌کند. کاربران می‌توانند از راه دور دما و تنظیمات دستگاه را کنترل و اطلاعات عملکرد و مصرف انرژی آن و نیز روش‌های حل مشکل در صورت نیاز به تعمیر را به ‌صورت آنی دریافت کنند.

معماری سه‌وجهی منحصربه‌فرد AR9500M دارای فضای ورودی بزرگ‌تری است که امکان مکش هوا به‌ صورت گسترده را فراهم می‌کند و در عین حال بهترین عرض و زاویه خروجی هوا را به دست می‌دهد. تعداد بیشتر تیغه‌های متحرک (V-blades) و فن بزرگ‌تر باعث می‌شود هوا سریع‌تر خنک شود و با سرعت و در بازه بزرگ‌تری منتشر شود و تمامی گوشه‌های خانه را نیز در بر بگیرد.

منبع: سامسونگ از دستگاه تهویه هوای Wind-Free در نمایشگاه MENA 2017 رونمایی کرد

 

آموزش بهترین روش برای کنترل و هدایت پهباد

 

پهپاد

این روزها افرادی در سرتاسر جهان کلیدواژه‌های «پهپاد-آموزش-هند» را در گوگل جست‌وجو می‌کنند. چرا؟ به دلیل این‌که هند ارزان‌ترین دوره‌های آموزش پهپاد را ارایه می‌دهد. «جان لیوینگ‌استون» (John Livingstone)، مدیرعامل شرکت «جانت تکنولوژی» (Johnnette Technologies)، در همین رابطه گفته: «به خاطر همین است که حالا افرادی از کلمبیا و بنگلادش گرفته تا زیمباوه به اینجا می‌آیند. هند به ارایه‌ی دوره‌های ارزان قیمت آموزش خلبانی پهپاد شهرت دارد» و فروشگاه اینترنتی دیجی کالا قصد دارد تا مهارت هایی که در این کلاس ها به مشتریان آموزش می دهند به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهد.

شرکت «جانت تکنولوژی» این روزها به مرکز شلوغی برای پهپادها تبدیل‌شده است. این استارت‌آپ در سال ۲۰۱۰ با تمرکز بر فعالیت‌های مربوط به پهپاد تاسیس شد. آن‌ها یک مجله، یک اپلیکیشن، کارگاه ساخت و محوطه‌ای برای آزمایش دارند که تمام این موارد به پهپادها اختصاص داده شده‌اند. این شرکت برنامه‌های مفصلی را درزمینه‌ی کنترل پهپاد اجرا می‌کند. فقط کافی است که سه کلیدواژه‌ی «پهپاد-آموزش-هند» (drone-training-India) را در گوگل وارد کنید تا سایت این شرکت به‌عنوان اولین نتیجه برای شما ظاهر شود. همین موضوع باعث جلوگیری از ورشکستی شرکت شده است.

توصیه‌هایی برای کنترل حرفه‌ای پهپاد

۱. همیشه میزان آمادگی پهپاد را قبل از پرواز بررسی کنید. هیچ‌وقت بدون این بررسی پهپادتان را از زمین بلند نکنید.

۲. برای پرواز ایمن، شما باید از پهپاد بترسید. کاملا هوشیار و مراقب باشید که پهپاد در حال پرواز می‌تواند به هرکسی آسیب بزند (مواردی در حد کشته شدن با پهپاد گزارش شده است). برای پهپاد ساده است که به کسی آسیب برساند برای همین سریع، هوشیار و مراقب باشید.

۳. بهترین زمین برای پرواز با پهپاد در همه جای دنیا بین ۶ صبح تا ۸ صبح است. در این زمان باد در ملایم‌ترین حالت خود به سر می‌برد.

۴. قبل از پرواز پهپاد حداقل ۶ تا ۸ ساعت بخوابید.

۵. قبل از پرواز چیزی بخورید. اگر این کار را نکنید، ممکن است سرگیجه بگیرید و نتوانید در افق دیدتان پهپاد را ببینید. چنین موردی در بین خلبان‌های پهپاد شایع است.

۶. هیچ پیش‌فرضی در مورد پرواز پهپاد نداشته باشید. چنین کاری آسان نیست و هرجایی نمی‌توانید آن را انجام دهید. علاوه بر نیاز به مدرک معتبر، در هر کشور قوانین محدودکننده‌ی زیادی درزمینه‌ی پرواز پهپادها وجود دارد. درنهایت، پرواز پهپاد باوجود جذابیت، کاملا جدی و خطرناک است.

منبع: چگونه پهپادتان را اهلی کنید؛ ۶ توصیه برای پرواز پهپاد

 

با خوشه‌ی کهکشانی Abell 370 آشنا شوید

عکس از ناسا، آژانس فضایی اروپا تصویر بالا خوشه‌ی کهکشانی Abell 370 را نشان می‌دهد که در فاصله‌ی ۴ میلیارد سال نوری از ما قرار گرفته است. در این تصویر هزاران کهکشان بعلاوه‌ی اشکال عجیب کمانی شکل دیده می‌شود. این کمان‌ها چیزی نیستند جز تصویر کهکشان‌هایی که بر اثر پدیده عدسی کیهانی کج و معوج شده‌اند. عدسی کیهانی بر اثر گرانش عظیم خوشه‌ی کهکشانی بوجود آمده است. بخش بزرگی از گرانش این خوشه را ماده‌ی تاریک بوجود آورده است. ماده‌ای که اثر گرانش آن دیده می‌شود ولی کاملا برای ما ناپیداست. عدسی‌های گرانشی که اینشتین یک قرن پیش آن‌ها را پیش‌بینی کرده بود در حقیقت فضا-زمان را دچار اعوجاج می‌کنند. علاوه بر همه‌ی کهکشان‌های ریز و درشتی که در عکس دیده می‌شوند، یک ستاره در قسمت پایین-سمت راست وجود دارد که متعلق به کهکشان خودمان است. این عکس را تلسکوپ هابل در پروژه‌ی Frontier Fields گرفته است.

عکس بزرگتر را در سایت تصویر نجومی روز ناسا ببینید.

منبع: خوشه‌ی کهکشانی Abell 370 و فراسوی آن

مریخ‌نورد یا خودروی بازی‌های علمی-تخیلی؟

تا به امروز، ناسا چهار مریخ‌نورد مختلف را روی مریخ فرود آورده است. با اینکه بیشتر صحبت‌هایی که می‌شنویم، از ارسال انسان به سیاره‌ی سرخ می‌گویند، ولی هنوز برنامه‌هایی قطعی و منظم برای اجرای این تصمیم، تنظیم نشده است. از طرفی، ناسا کاملا مطمئن است که می‌خواهد فضانوردهایی به مریخ بفرستد. اگر این اتفاق روی دهد، این فضانوردان وسیله‌ای می‌خواهند تا بتوانند روی مریخ گشت و گذار کنند. با در نظر گرفتن این موضوع، ناسا از خودرویی رونمایی کرده است که شاید فعلا قرار نباشد به مریخ برود، اما مطمئنا کار فضانوردان را راه می‌اندازد. خودرویی که رونمایی شده، فعلا به اسم بسیار ساده‌ی «مریخ نورد» یا همان Mars Rover شناخته می‌شود. اگر نگاهی به این خودرو بیاندازید، می‌توانید شباهت‌های بسیار زیادی به خودروهای بازی‌های علمی-تخیلی در آن پیدا کنید. مریخ نورد جدید ناسا، از نظر ظاهری بسیار شبیه به خودروی Mako در مجموعه بازی‌های Mass Effect و هم‌چنین یکی از خودروهای بازی Halo، از معروف ترین بازی کامپیوتر و ایکس باکس است.

خودروی Mako بازی Mass Effect[/caption] مریخ نورد ناسا صفحه‌های نمایش و کنترل‌هایی دارد که انگار از یک فیلم علمی-تخیلی درآمده‌اند و از طرفی، بسیار سفت و سخت ساخته شده است. بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که خود ناسا، این خودرو را نساخته است. با این که مریخ نورد معرفی شده، در «مرکز فضایی کندی» است و لوگوی ناسا را هم دارد، اما این خودرو را تعدادی از کسانی که ماشین‌ها را دستکاری می‌کنند، طراحی کرده‌اند.

این ماشین می‌تواند با سرعت 15 مایل در ساعت روی مریخ حرکت کند که البته کمی آرام‌تر از خودروهایی مثل Mako است.

منبع: مریخ‌نورد جدید ناسا بیشتر به درد بازی‌های علمی-تخیلی می‌خورد

صفحه قبل 1 صفحه بعد